goedkoop-naar-spanje.nl
Bestemmingen

Vakantie in Marbella

goedkoop-naar-spanje.nl

Zonnige ontmoeting 

Uw vakantie in Marbella wordt een zonnige ontmoeting met Spanje. De Costa del Sol is misschien wel de meest tot de verbeelding sprekende kuststreek van Spanje. Dit is een 300 km lang gedeelte van de Spaanse kust aan de Middellandse Zee. 

Jetset 

De stad is een favoriete bestemming van de jetset, filmsterren en beroemde voetballers, maar ook de doodgewone toerist brengt er graag enige tijd door. Ook indien u zelf niet bij Barcelona voetbalt, of de hoofdrol speelt in een romantische speelfilm, dan is het leuk om hier wat te flaneren. Niet alleen in Puerto Banús, maar bijvoorbeeld ook op het Oranje plein, La Plaza de los Naranjos. 

Terrasjes 

Vriendelijke lui die Spanjaarden om een plein naar ons te noemen. Het plein is omringd door fraaie okergele gebouwen, kleine Spaanse winkeltjes en leuke terrasjes. Aan dit plein, gelegen direct na de hoofdstraat, is ook het 16e eeuwse stadhuis gevestigd. In de nauwe straatjes die het plein omringen speelt het leven zich af. Zowel overdag als in de avonduren is hier altijd wat te beleven. 

Golfen 

Kleurrijke Andalusische plaatsje als Mijas, Manilva en Estepona of het andere deel met plaatsen als Torre del Mar, Nerja, Almuñecar, Salobreña en Motril liggen altijd wel in de buurt en indien u gek bent op golfen dan is Marbella bij uitstek geschikt voor golfliefhebbers. Moeten we nog zeggen dat ook watersportliefhebbers hier hun hart kunnen ophalen? Een vakantie in Marbella biedt alle mogelijkheden tot ontspanning. 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *