goedkoop-naar-spanje.nl
Bestemmingen

Vakantie in Cambrils

goedkoop-naar-spanje.nl

Costa Dorada 

Vakantie in Cambrils is uitdagend. De Costa Dorada is een 216 kilometer lange kuststreek in Catalonië. Ten noorden van de Costa Dorada ligt de Costa del Garraf, in de Catalaanse provincie Barcelona. In het zuiden sluit de Costa Dorada aan op de Costa del Azahar, in de provincie Castellón. 

Rotskust 

De streek bestaat zowel uit stranden als rotskust en begint ten noorden van Tarragona en loopt vanaf daar verder langs verschillende bekende plaatsjes, waaronder het levendige Salou, Ampolla en het frivole Cambrils. 

Cambrils 

In Cambrils gaat u genieten. Tenminste wanneer u gek bent op zon, zee, een prachtig strand en een cultureel achterland. Voor de stad ligt een groot strand waar u kunt zonnebaden en zwemmen. De gezellige winkelstraatjes nodigen u uit tot een bezoek. U drinkt graag een drankje op een van de vele terrasjes en u geniet van de verse vis in de haven. 

Dansen 

U kunt met de boot badsteden als Salou en Tarragona bezoeken. In de zomermaanden gaan vele jongeren naar Salou en La Pineda om daar te dansen in de discotheken. Danst u mee of kijkt u liever naar de ondergaande zon op het terras van uw vakantiehuisje? 

Brem 

Bezoek in uw vakantie vooral het binnenland van de Costa Dorada. Ontdek verstilde dorpjes waar de caféhouder nog blij is met uw komst en u een glas Pacharan laat proeven. Bekijk stokoude wijngaarden, wandel over ruige paden en stille weggetjes. Een explosie van gele bloeiende brem. 

Reus 

Aan de Costa Dorada vindt u interessante plaatsen als Reus, Valls, Montblanc en Tortosa. Wist u dat Gaudí in Reus is geboren? Vakantie in Cambrils is zoveel meer dan strand alleen. 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *