goedkoop-naar-spanje.nl
Bestemmingen

Eten en drinken in Playa de Pals

goedkoop-naar-spanje.nl

Kleurrijke restaurantjes 

Het eten en drinken in Playa de Pals is internationaal, maar Paëlla mag u niet missen. Dit is een dampende authentieke Spaanse rijstschotel die het meest tot de verbeelding spreekt wanneer we over Spanje praten. De kleurrijke restaurantjes aan het strand serveren u met trots hun eigen variant. Wedden dat u Paëlla nog een keer wilt proberen? 

Tapas 

Tapas kunnen worden onderverdeeld in koude en warme Tapas. Het aanbod van koude gerechten is vooral kaas, olijven, ansjovis en Chorizo. Wat er aan warme Tapas te krijgen is, wordt meestal op speciale borden of zelfs op de menukaart aangeduid. De kust nodigt u uit om te genieten van de meest uiteenlopende Tapas op ieder moment en overal. 

Codorníu 

Deze streek maakt deel uit van het grotere gebied Catalonië. In deze streek wordt een grote verscheidenheid aan wijnen geproduceerd. Voor het grootste deel komt dit door de verschillen in bodemsoorten, klimaatzones, en door de menselijke factor. Wijnhuizen als Codorníu en Torres hebben hun wijnstempel op dit gebied gedrukt. Eten en drinken in Playa de Pals is een uitdaging.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *