goedkoop-naar-spanje.nl
Bestemmingen

Bezienswaardigheden in Valencia

goedkoop-naar-spanje.nl

Valencia 

Bezienswaardigheden in Valencia zijn publiekstrekkers. Valencia is een prachtige authentieke Spaanse stad met leuke straatjes, statige boulevards, gezellige terrasjes en restaurantjes. Bezoek vooral het park Dehesa del Saler en het mooie Parque Natural de la Albufera. Ook de 200 jaar oude Botanische Tuin is een belangrijke bezienswaardigheid. De wijk Eixample is net een groot openluchtmuseum. 

Alicante 

De kosmopolitische stad Alicante ligt fraai aan zee. De Moors betegelde Paseo de la Explanada is een van de langste en mooiste strandboulevards van Spanje. Het heerlijke klimaat van Alicante zorgt ervoor dat u bijna het hele jaar door aan een van de vele stranden van het strandleven kan genieten. 

Benidorm 

Deze zeer populaire badplaats is misschien wel de bekendste badplaats aan de Costa. Benidorm ligt tussen Denia en Alicante en is al sinds de jaren zestig populair door het bruisende karakter, de vele Nederlanders en ook het vele aantal overwinteraars die gelokt worden door het heerlijke klimaat. In de winter kan het hier met gemak 20 graden worden. 

Elche 

In El Palmeral, in Elche bevindt zich de grootste dadelpalmenoase van Europa. De bomen worden in afzonderlijke hortes gekweekt. Men krijgt er een goed beeld van de kweektechnieken en het oogsten van de dadels. Citrusbomen, vetplanten en andere mediterrane planten completeren de oase. Bezienswaardigheden in Valencia zijn talrijk. 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *