goedkoop-naar-spanje.nl
Bestemmingen

Bezienswaardigeheden in Lloret de mar

goedkoop-naar-spanje.nl

Waterworld 

Bezienswaardigheden in Lloret de Mar zijn er ook voor de kinderen. Niet ver van Lloret de Mar ligt het waterparadijs Waterworld. Dit paradijs is een uitstapje voor jong en oud. Voor de kleinsten is er een speciaal kinderzwembad met glijbanen en de ouders kunnen er heerlijk relaxen in de uitdagende jacuzzi. Er zijn veel spannende glijbanen, exotische zwembaden en leuke tentjes om wat te eten. 

Blanes 

Dit is een zeer populaire badplaats op slechts 5 km van LLoret met veel levendige winkeltjes, gezellige terrasjes en leuke kroegjes. Wanneer u de hele dag wilt feesten kunt u tot in de vroege uurtjes terecht bij één van de vele discotheken. U kunt in Blanes een heerlijke dag hebben aan het strand en genieten van de levendige sfeer. 

Girona 

Het historische gedeelte van de stad bevindt zich op de steile heuvel Caputxins. Dit is een van de fraaiste historische binnensteden van Spanje. De Joodse wijk en de prachtige kathedraal mag u niet missen. Trouwens net als het mooiste plein van de stad, het Plaza de la Independencia. 

Badpak 

Heeft u nog tijd over voor de Gotische Sant Feliu kerk en de Benedictijnse Sant Pere de Galligants kerk? Neem ook uw badpak mee, want een ander hoogtepunt van Girona zijn de originele Arabische badhuizen. 

Sagrada Familia 

Neem vooral de trein naar Barcelona. Aan de Sagrada Familia wordt nog steeds gewerkt en trekt dagelijks duizenden toeristen. Andere bezienswaardigheden zijn onder meer Gaudi´s werken Parc Guell en Palau Guell, het Pablo Picasso Museum en natuurlijk Camp Nou, de thuisbasis van FC Barcelona. Bezienswaardigheden in Lloret de Mar liggen overal vlakbij. 

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *